Pastebot brengt uitgebreide clipboard naar de iPhone

Pastebot is een nieuwe applicatie van Tapbots, waarmee je een uitgebreid clipboard tot je beschikking hebt. Je kunt zowel tekst als afbeeldingen knippen en kopiëren, waarbij ook allerlei bewerkingen mogelijk zijn. Tot 99 clippings kun je bewaren in Pastebot.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pastebot syncPastebot is een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je een uitgebreide clipboard-manager tot je beschikking hebt. De applicatie is gemaakt door Tapbots, de ontwikkelaar die eerder Weightbot en Convertbot op de markt bracht. Bij Pastebot gaat het om een applicatie waarmee je stukken tekst en afbeeldingen die je naar je clipboard hebt gekopieerd, kunt hergebruiken. Je kunt geknipte stukken tekst in de applicatie bewaren en op een later moment in een andere applicatie plakken, via e-mail versturen of synchroniseren met je Mac. Hiervoor gebruik je Pastebot Sync.

pastebot is awesomeHet is zelfs mogelijk om een zoek- en vervangoperatie los te laten op je tekst. Afbeeldingen kun je in één moeite omzetten met één van de 14 beschikbare filters. Een kleurenfoto wordt dan opeens zwartwit of krijgt een betere helderheid. Alles wat je kopieert of knipt op de iPhone wordt toegevoegd aan het Pastebot-clipboard zodra je de appliatie start.

copybotEr is ruimte voor maximaal 99 clippings, die je binnen Pastebot kunt voorzien van een titel. Je kunt ze zelfs in mappen sorteren. Ook kun je vanuit Pastebot zoeken via Google, HTML toevoegen of de hoofdletters door kleine letters vervangen (of omgekeerd).

Ontwikkelaar Tapbots heeft duidelijk veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de applicatie.

Bij de lancering kost Pastebot €1,59; daarna gaat de prijs omhoog naar een nog onbekend bedrag.

Downloaden: Pastebot (€1,59)
Gratis Mac-applicatie: Pastebot Sync (.dmg)

Meer info: Pastebot.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2009, 1:27
Categorie Productiviteit
Onderwerpen converteren, pastebot, tapbots

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.