Parachute Panic voor iPhone: whaaa, ik val!

Parachute Panic is een nieuwe game van FDG Entertainment. Daarbij moet je omlaag vallende mannetjes in een boot helpen, terwijl ze obstakels zoals haaien en donderwolken tegenkomen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Parachute PanicOntwikkelaar FDG Entertainment heeft een preview gegeven van twee nieuwe games: Kryzer Prologue en Parachute Panic. De laatstgenoemde is veruit het meest hilarisch: bij deze game ben je een getekend mannetje, die allerlei levensbedreigende situaties moet zien te vermijden. Terwijl hij omlaag dondert komt hij helicopters, donderwolken, haaien en andere dreigingen tegen. Het grappige is dat alles op een ruitjesblok lijkt te zijn getekend. Het doel is om de skydivers veilig in een passerende boot te laten landen.

parachute panicDoor op het scherm te tappen kun je een parachute inschakelen en je vinger over het scherm bewegen om de bewegingen bij te sturen. FDG Entertainment geeft op dit moment alleen een preview van een alfaversie van de game vrij. Parachute Panic komt in juni uit en zal €0,79 gaan kosten. Dit lijkt één van de weinige games die aan het succes van Flight Control lijkt te kunnen gaan tippen.

De andere game die FDG uitbrengt kan elk moment in de App Store verschijnen. Dit wordt een simpele shootergame met de naam Kryzer Prologue. Hierbij vlieg je in een cirkel rond, terwijl je de vijanden wegschiet en probeert om vijandelijke kogels te ontwijken. Ook deze game kost €0,79 en zal later worden gevolgd door een 3D-versie. FDG Entertainment maakte eerder de game Bobby Carrot.

Bron: Toucharcade, via: lrvk (Twitter)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:42
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.