Song Idea Generator voor iPhone bedenkt songteksten voor muzieknummers

Ben je muzikant en heb je wat moeite met het bedenken van nieuwe liedjes, dan kan de Song Idea Generator voor de iPhone misschien helpen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

song idea generatorBen je muzikant en heb je wat moeite met het bedenken van nieuwe liedjes, dan kan de Song Idea Generator misschien helpen. Het is gemaakt door een ontwikkelaar met de lange naam The Directors Bureau Applications. De applicatie levert drie willekeurige flarden van zinnetjes om je inspiratie te geven. Zit er niks bij? Even schudden en de iPhone bedenkt weer wat nieuwe fragmenten. Voorbeelden zijn “Ohhh | take me from | this lonely road” of “It’s time | give me | the digital gift”.

Ben je met een bepaald woord niet blij, dan kun je eventueel ook één woordje verwisselen. De applicatie is alleen geschikt om Engelstalige muzieknummers te maken. Wil je in een andere taal liedjes maken, dan zul je de woordjes handmatig moeten toevoegen.

De applicatie is geschikt voor elk muziekgenre en aanpasbaar. Om nu te zeggen dat je er een complete songtekst mee maakt is misschien wat teveel gevraagd, maar als je tegen een writer’s block aanloopt kan Song Idea Generator je misschien toch weer aan de gang helpen. De zinnetjes komen soms alleen wat geforceerd over.

Downloaden: Song Idea Generator (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:23
Categorie Muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.