Pano voor iPhone krijgt tap-to-focus voor panoramafoto’s

Pano heeft een update gekregen en biedt nu tap to focus en belichtingspunten. Met deze app kun je panoramafoto's maken tot een resolutie van 6800 x 800 pixels.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pano iphonePano is een bekende foto-app waarmee je panoramafoto’s op de iPhone kunt maken. De app heeft een update gekregen met als nieuwe functie tap-to-focus. Ook kun je belichtingspunten instellen. Bij het maken van je panoramafoto’s tap je op het scherm om aan te geven waarop je wilt focussen, net zoals je in de standaard Camera-app op de iPhone gewend bent. Bij Pano moet je een serie foto’s achter elkaar maken, waarna de app ze samenvoegt tot een foto met vloeiende overgangen. Een semi-transparant beeld zorgt ervoor dat je alle foto’s nauwkeurig op elkaar kunt laten aansluiten. De panoramafoto’s sla je lokaal in je fotorol op, waarna je ze op de gebruikelijke manieren kunt delen. De resolutie kan daarbij oplopen tot maximaal 6800 x 800 pixels.

pano fotoDe app is al sinds half december “in de aanbieding” dus dat is geen reden om nu te downloaden. Wel beloven de makers dat er binnenkort een grote update aankomt. Als alternatief zou je 360 Panorama kunnen proberen. Deze heeft een iets andere aanpak: in plaats van losse foto’s moet je bij 360 Panorama zelf gaan ronddraaien. De prijs van beide apps is hetzelfde.

Downloaden: Pano (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 23:50
Categorie Fotografie en video
Onderwerp panorama

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.