Overzicht push-applicaties OS 3.0

Met de verspreiding van OS 3.0 onder alle iPhone-gebruikers zijn nu ook de langverwachte push-notificaties voor iedereen beschikbaar. Er zijn inmiddels al redelijk wat applicaties in de App Store die daar gebruik van (gaan) maken. De website App Advice heeft een mooie lijst gemaakt met een overzicht van alle huidige en komende applicaties die deze […]
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

appsthatpushyouMet de verspreiding van OS 3.0 onder alle iPhone-gebruikers zijn nu ook de langverwachte push-notificaties voor iedereen beschikbaar. Er zijn inmiddels al redelijk wat applicaties in de App Store die daar gebruik van (gaan) maken. De website App Advice heeft een mooie lijst gemaakt met een overzicht van alle huidige en komende applicaties die deze push-functie gebruiken. Wij lichten er hier kort een viertal uit die leuk of handig kunnen zijn om eens te proberen. Overigens lijkt het erop dat bij eerste-generatie iPhone gebruikers de notificaties niet altijd goed werken. Meer hierover in dit artikel.

AP Mobile

mzl.lxxfrqmf.100x100-75Ontvang breaking news zodra het bekend wordt. Wanneer er een grote gebeurtenis plaatsvindt, laat AP Mobile je via een push-bericht zien wat er precies gebeurd is en kun je daarna de applicatie openen voor de verdere details omtrend het nieuwsbericht. AP Mobile is gratis verkrijgbaar in de App Store.

Tap Tap Revenge 2.6

mzl.uvwlpeni.100x100-75De nieuwe versie van Tap Tap Revenge bevat naast de toevoeging van themes, ook push-notificaties. Je ontvangt een bericht wanneer iemand je uitdaagt voor een nieuw spel. Je kunt daarna vanuit het push-bericht direct het spel spelen tegen de uitdager. Tap Tap Revenge is eveneens gratis verkrijgbaar in de App Store.

Leaf Trombone: World Stage

mzl.sfessrlt.100x100-75Met Leaf Trombone van Smule, kun je een instrument bespelen op je iPhone door te blazen in de microfoon-ingang en je vingers op de juiste plekken op het scherm te plaatsen. Wanneer je je compositie upload naar het internet en iemand anders deze beoordeelt ontvang je hier een push-bericht van. Leaf Trombone kost 0,79 euro in de App Store.

IM+ 3.0

mzl.juwlozvo.100x100-75Met IM+ 3.0 kun je al je messaging services terugvinden. IM+ ondersteunt Twitter, Facebook, MSN, Google talk, Skype, Yahoo enz. IM+ pusht nu nog binnenkomende chatberichten naar je e-mail, zodat je een e-mail ontvangt als iemand met je chat. In de volgende release zal er pas een “echte” push-functie komen. IM+ is tijdelijk in prijs verlaagd tot de volgende release en kost 4,99 euro in de App Store.

Verder zijn er nog een aantal andere applicaties gepland met push-notificatie die nog niet verkrijgbaar zijn in de app store waaronder BeeJive, ESPN Scorecenter en AIM messenger. De hele lijst met huidige en komende push-applicaties vind je op de website van App Advice.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:11
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.