Opvolger van knikkerschietspel Sparkle komt in juni

Sparkle voor iOS krijgt in juni een opvolger. Sparkle 2 is opnieuw een Zuma-variant, waarbij je knikkers moet wegschieten uit een rondslingerend speelbord.

sparkle-iphoneJe hebt mensen die bij iPhone-games meteen denken aan realistische schietspelletjes (zoals deze) en je hebt mensen die ultieme ontspanning vinden in puzzelspelletjes met gekleurde knikkers. Hoor je bij de laatste groep, dan is Sparkle een iPhone-game die je in je collectie moet hebben. Sparkle is eigenlijk een Zuma-variant: er komt een rij gekleurde knikkers voorbij die je met een soort knikkerkanon moet wegschieten. Bij drie of meer knikkers van dezelfde kleur verdwijnen ze van het speelbord. Doel is om zoveel mogelijk weg te schieten, zodat het grillig gekronkelde speelbord niet volloopt. Voor liefhebbers van dit soort spelletjes is er nu goed nieuws: Sparkle 2 komt eraan.

In juni zal Sparkle 2 op iOS, Mac en Windows verschijnen. Voor gamesstudio 10tons is Sparkle de meest populaire game en het grootste commerciële succes. Miljoenen mensen spelen al Sparkle en met deel 2 hopen ze dat die groep nog groter wordt. Sparkle voor iOS bestaat al drie jaar, dus het was hoog tijd voor een update. Sparkle 2 zal dezelfde magische sfeer en dezelfde gameplay krijgen: minstens drie gelijk gekleurde knikkers bij elkaar schieten. In de simpelste variant moet je zorgen dat de rij knikkers niet het eindpunt bereikt. In de complexere levels heb je te maken met meerdere eindpunten. Misschien een mooi moment om Sparkle weer eens te gaan spelen, zodat je voorbereid bent op deel 2. De oorspronkelijke game is zelfs op een hele oude iPhone nog te spelen, want je hebt minimaal iOS 3.0 (!) nodig.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2013, 17:46
Categorie Games
Onderwerp sparkle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.