Ontwikkelaar waarschuwt Tiny Wings-spelers: ‘Niet updaten, wist voortgang’

Tiny Wings heeft een update gekregen, maar de ontwikkelaar waarschuwt dat je niet moet installeren. Je raakt namelijk je scores kwijt en de app start niet meer op.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tiny-wings-iphoneHet spelletje Tiny Wings heeft de harten van veel iPhone-bezitters gestolen. Het kleine vogeltje dat niet goed kan vliegen, wekt door zo’n eenvoudige getekende graphics al snel de sympathie. Maar de update die zojuist in de App Store is verschenen, zal weinig spelers in vervoering brengen. De ontwikkelaar waarschuwt om niet te updaten, omdat er een vreselijke bug aanwezig is in de laatste versie.

Spelers die de update toch installeren, zullen merken dat de app niet meer te gebruiken is. Erger nog: je voortgang in de game wordt volledig gewist. Niet updaten dus en gewoon wachten tot de eerstvolgende update, waarin de fouten zijn gefixt. De nieuwe update had verbeterde performance moeten bieden. Ook zit er een schakelaar in om Game Center en Open Feint in en uit te schakelen. En er is in de algemene instellingen een onderdeel Tiny Wings toegevoegd, waarmee je specifieke instellingen kunt aanpassen.

We wachten op de volgende update. Tot die tijd kun je gewoon met de oude versie (1.1.0) verder blijven spelen. De foute update was pas de tweede update van dit leuke spelletje.

Inmiddels is versie 1.1.2 die het probleem verhelpt in de App Store verschenen en kan er dus weer veilig geüpdatet worden.

Tiny Wings (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2011, 12:27
Categorie Games
Onderwerp tiny wings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.