ObamaGram: stuur een briefkaart naar president Obama

ObamaGram is een nieuwe app waarmee je briefkaarten naar de Amerikaanse president Obama kunt sturen. Vanuit de app stuur je een gedrukte kaart met je persoonlijke boodschap.

obamagramDe Amerikaanse president Bush stuurde kerstkaarten naar 1,5 miljoen van zijn meest dierbare vrienden. Hoeveel kaarten Obama op de post laat doen is niet bekend, maar het zullen er ongetwijfeld meer dan een miljoen zijn. Geen kaart gekregen, maar je wilt toch graag iets persoonlijks melden? Volgens de makers van de app ObamaGram is er niets zo effect als een gedrukte briefkaart. Via de app kun je een eigen foto meesturen die vervolgens wordt afgedrukt.

De app is een variant op de vele apps waarmee je gedrukte wenskaarten kunt sturen, maar met slechts één doel en één geadresseerde: president Obama. De virtuele versie van je kaart is te bekijken op de website www.obamagr.am. Ook kun je de druk- en bezorgstatus van de echte kaart volgen via de app. ObamaGram is misschien vooral bedoeld om je klachten en tranentrekkende verhalen over armoe en onrecht aan Obama te kunnen versturen, maar niets houdt je tegen om er een positieve draai aan te geven. Met het einde der tijden op komst (tenminste als we de kalender van de Maya’s, de voorspellingen van de I-Ching en Nostradamus mogen geloven) is Obama de meest machtige man op aarde die nu nog kan ingrijpen. Het versturen van een kaartje kost €0,79 per stuk, de app zelf is gratis.

Downloaden: ObamaGram (gratis, kaartje sturen €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2012, 12:31
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen obama, wenskaarten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.