NOS nieuwsapp voor iPad uitgebracht

NOS heeft haar nieuwsapp voor de iPad uitgebracht. Hij ziet er strak uit, maar mist alle mogelijkheden voor pushberichten.

NOS voorpagina nieuwsDe publieke nieuwsomroep NOS heeft haar nieuwsapp nu ook voor de iPad uitgebracht. De applicatie voor Apple’s tablet is een update van de iPhone-app, en doet daar qua interface en werking ook sterk aan denken. Je kan horizontaal vegen tussen de drie secties in de applicatie: uitzendingen terugkijken en Politiek 24 en Nieuws 24 bekijken maken de eerste pagina, sport vind je helemaal rechts en de middelste sectie waar je de app op binnenkomt, bevat het nieuws.

Afgelopen donderdag wierp iPadclub als eerste en enige een uitgebreide blik op de NOS-nieuwsapp. In dat artikel lees je onze uitgebreide impressies van de applicatie, die zowel in staande als liggende houding is te gebruiken. We zijn erg te spreken over de applicatie, al kan hij qua bediening misschien nog nét een tikkeltje sneller.

Je gaat in de iPad-variant van de app vergeefs op zoek naar pushberichten. Volgens NOS heeft dat ermee te maken dat je niet overspoeld wil worden met oude pushberichten, als je de app er ‘s avonds eens bij pakt.

Downloaden: NOS (gratis, universeel, iOS 4.3+)

NOS iPad-app bericht Robben

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2013, 10:38
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.