Nimbuzz 2.1 voor iPhone krijgt nieuwe chat-opties

Nimbuzz voor iPhone heeft een update gekregen en bevat nieuwe opties voor het chatscherm.

nimbuzz updateDe iPhone-applicatie Nimbuzz heeft een update gekregen naar 2.1, met enkele nieuwe functies voor het chatscherm. Nieuw is de mogelijkheid om een chat-wallpaper in te stellen, waarbij je een foto van je iPhone-camera of uit een van de fotoalbums kunt instellen als achtergrondbeeld voor je chats. Ook nieuw is preview van bestanden, die je van anderen krijgt toegestuurd. Je kunt daarmee snel zien wat er bijvoorbeeld op een foto te zien is. Een derde vernieuwing is de mogelijkheid om realtime je locatie te delen. Zo kun je de locatie opvragen van vrienden of je eigen locatie naar vrienden sturen.

Nimbuzz heeft ook de status ‘onzichtbaar’ gekregen als je even niet bereikbaar wilt zijn voor je vrienden. Het ziet er dan uit alsof je offline bent, maar je kunt nog steeds chatten en bestanden uitdelen met mensen die jij kiest. Nimbuzz geeft in versie 2.1 suggesties voor nieuwe vrienden, op basis van namen die al in je contactenlijst staan. Daarnaast geeft Nimbuzz suggesties voor nieuwe apps.

In de app vind je voortaan een apart tabblad waar al je recente activiteiten te bekijken zijn, zoals je belhistorie en voicemailberichten. Je Nimbuzz-profiel kun je vanaf nu ook direct vanuit de app bekijken en bewerken.

Downloaden: Nimbuzz (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2011, 10:03
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, nimbuzz, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.