Nieuwe iPhone-games: Baseball Superstars 2011 en Real Golf 2011 Free

Twee iPhone-gamestips: Baseball Superstar 2011, een nieuw uitgebrachte honkbalgame. En Real Golf 2011 Free, een gratis variant van een al bestaand golfspelletje.

baseball superstarsTwee tips voor mensen die nog een spelletje zoeken voor de zaterdagavond: Baseball Superstars 2011 is een nieuw gelanceerde honkbalgame van Gamevil. En Real Golf 2011 van Gameloft is een bekend golfspelletje dat nu beschikbaar in een gratis variant.

Baseball Superstars 2011

Gamevil heeft al meerdere games uitgebracht in de Superstar-reeks. Het zijn games waarbij niet het realistische uiterlijk centraal staat, maar een insteek met grappige cartoonachtige spelfiguren. Ze beschikken over superkrachten en door power-ups te kopen met eerder verdiende punten worden ze nog beter en slimmer.

De baseball-variant kost €3,99 en verscheen eerder al in een editie voor 2010, zowel op de iPhone als de iPad. Er zijn zes spelvarianten: My League, Season, Exhibition, Homerun Race, Mission en Match Play. Ten opzichte van de vorige editie zijn er betere graphics, meer animaties en nieuwe functies. Je kunt de aankleding en het stadion aan je wensen aanpassen en je kunt ook eigen evenementen organiseren.

Downloaden: Baseball Superstars 2011 (€3,99)

Real Golf 2011 Free

real golf 2Real Golf 2011 is de gratis variant van een al bestaand spelletje. Hier ligt het accent juist wel op het realistische uiterlijk, waarbij je met echte spelers de golfbaan op gaat. Denk daarbij aan namen als (Anthony Kim, Natalie Gulbis, en Camilo Villegas. Tiger Woods is niet van de partij, want die heeft al zijn eigen game. Er zijn 10 golfbanen over de hele wereld opgenomen in het spel, die je in 3D-weergave te zien krijgt.

real golf iphoneBedienen doe je via het touchscreen en klassieke controls. Real Golf 2011 is makkelijk op te pakken en even te spelen. Je kunt vrienden uitdagen voor een spelletje via Wi-Fi, Bluetooth (lokaal) of via internet. Je scores publiceer je op Gameloft LIVE! waar je ook behaalde achievements terugvindt. Heb je een superrondje gemaakt, dan kun je de gameplay als een filmpje uploaden naar YouTube.

Downloaden: Real Golf 2011 Free (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2010, 17:35
Categorie Games
Onderwerpen golf, honkbal, sportgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.