Need for Speed Undercover: eindelijk in de App Store

Eindelijk in de App Store: Need For Speed Undercover, de langverwachte racegame van Electronic Arts. De game bevat 20 van 's werelds snelste auto's zoals de Porsche Carrera GT, Lamborghini Gallardo en Pagani Zonda F.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

need for speedWe worden al maanden lekker gemaakt met screenshots en filmpjes, maar eindelijk is ‘ie er dan: de game Need For Speed Undercover van Electronic Arts. Deze racegame heeft is voorlopig alleen in de Amerikaanse App Store te vinden voor $9,99 en is inmiddels ook toegevoegd aan de Nederlandse App Store (voor €7,99). In de game zijn 20 van ‘s werelds snelste auto’s opgenomen, die je met spoilers, wielopties en bodykits kunt personaliseren.

In de game kun je performance upgrades verdienen, zodat je een nog hogere topsnelheid of acceleratie of betere hanteerbaarheid van je auto krijgt. Er 24 missies, er zijn straatraces waarbij je aan de politie moet ontsnappen, de camerahoek past zich aan de situatie aan en je kunt de nitroboost en de speedbreaker met een vingerbeweging inschakelen als er nog wat extra actie nodig is.

Downloaden: Need For Speed, Nederlandse App Store (€7,99) of Need For Speed, Amerikaanse App Store ($9,99)

need for speed undercover

need for speed undercover

Need For Speed Undercover is nu ook beschikbaar in de Nederlandse App Store voor €7,99

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:41
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.