Need for Speed Shift vandaag gratis voor de iPad

De racegame Need for Speed Shift van Electronic Arts is vandaag tijdelijk gratis voor de iPad. Reden hiervoor is een aanbiedingsactie waarbij dagelijks games goedkoper of gratis worden aangeboden.

Need for SpeedNeed for Speed Shift is vandaag gratis in de App Store te vinden. In deze racegame rijd je door verschillende steden in 28 verschillende auto’s. Het spel is tijdelijk gratis dankzij een aanbiedingsactie van Electronic Arts, die de komende maand dagelijks iOS-games goedkoop en/of gratis wil aanbieden. Eerder vandaag werd om die reden ook The Sims Medieval gratis voor de iPhone aangeboden.

Need for Speed Shift laat spelers niet alleen met de camera achter de auto racen, maar bevat ook een optie om letterlijk achter het stuur te zitten. Beland je in een ongeluk, dan zie je de gevolgen vanuit de auto zelf. Een multiplayermodus laat je spelen tegen vrienden die op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zitten of zich binnen Bluetooth-bereik bevinden.

EA biedt de komende tijd dagelijks een aantal iOS-games gratis of goedkoper aan. Naast Need for Speed Shift en The Sims Medieval is onder andere NBA Jam voor de iPad vandaag afgeprijsd naar €1,59.

Downloaden: Need for Speed Shift (tijdelijk gratis) (ook voor iPhone)
Ook genoemd: NBA Jam (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2011, 14:16
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.