Nederlandse app Tegeltjesmail voor iPad voortaan gratis

Tegeltjesmail is een nieuwe Nederlandse app waarmee je tegeltjeswijsheden op je iPad kunt maken. De app is nu gratis te downloaden voor je iPad.

tegeltjesmailDe Nederlandse app Tegeltjesmail is sinds kort ook op de iPad te vinden. Met deze app kun je de bekende tegeltjeswijsheid op een mooi vormgegeven Delftsblauw tegeltje zetten. Deze Nederlandse traditie was al te installeren op de iPhone en is sinds kort op de iPad te vinden. Mocht je de app nog niet eerder hebben ontdekt, dan is nu het moment om te downloaden, want Tegeltjesmail voor iPad is vanaf nu gratis.

In deze app maak je zelf een passend tegeltje: je opent de app, vult een spreuk in en drukt op ‘Verzend’ om het tegeltje naar familie en vrienden te sturen. Je kunt tegeltjes ook opslaan in je foto’s, zodat je die ene briljante spreuk niet zo snel meer vergeet. Er is keuze uit meerdere tegeltjes. De laatste update geeft je de mogelijkheid om de tegeltjes meteen op Facebook of Twitter te plaatsen. De app Tegeltjesmail is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Wim de Nood en is vanaf nu gratis te downloaden. Voorheen kostte de app €0,79.

Downloaden: Tegeltjesmail voor iPad (gratis)

tegeltjes ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2011, 21:03
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.