Navizon stopt toch niet met gps-dienst voor iPhone

Navizon zou volgens berichten nu alweer stoppen met de peer-to-peer navigatiedienst die ze onlangs aankondigden. Volgens het bedrijf gaat de ontwikkeling door.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Navizon stopt voor iPhoneNavizon, die een paar dagen geleden een navigatiedienst voor de iPhone aankondigde, zou volgens verschillende websites stoppen met de dienst. De reden daarvan zou zijn, dat Apple het te lastig maakt om applicaties door derden te laten ontwikkelen. Maar het blijkt niet helemaal te kloppen.

Wel is het zo dat Navizon klanten geld terug gaat betalen, wanneer ze firmwareversie 1.1.1 hebben geïnstalleerd en de dienst niet werkend krijgen. Op de Navizon-blog is te lezen dat Navizon nog steeds
springlevend is. Maar zelfs als Navizon met de peer-to-peer navigatiedienst voor de iPhone zou stoppen, zou het bedrijf geen spijt hoeven hebben. Na de aankondiging van de iPhone-dienst hebben ook bezitters van andere telefoons Navizon massaal ontdekt: de afgelopen weken waren er 70.000 downloads van bezitters van andere telefoontoestellen.

Zoals gezegd: de geld-terug-actie voor iPhone-bezitters die het abonnement van $24,95 hebben aangeschaft, geldt alleen voor mensen die de upgrade naar firmware-versie 1.1.1 hebben gemaakt. De bewering dat Navizon stopt met ontwikkelen is dus onjuist, maar Navizon maakt niet duidelijk hoe ze doorgaan met ontwikkelen nu het met firmware-versie 1.1.1 lastiger is geworden om software te installeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2014, 21:25
Categorie Diensten
Onderwerpen gps, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.