Navigon en verkeersinfo Navigon Traffic Live tijdelijk afgeprijsd

Navigon is tijdelijk in prijs verlaagd. Niet alleen de applicatie is met korting te krijgen, maar ook de verkeersinformatie Traffic Live is afgeprijsd: van 25 naar 15 euro.

navigon kortingHet is al een tijdlang stil rond navigatiesoftware voor de iPhone. Eind vorig jaar was er bijna elke week wel iets nieuws te melden: was het niet een update, dan was het wel een kortingsactie van Navigon of TomTom. Navigon heeft nu opnieuw een prijsactie: ze hebben de prijs van de applicatie met Europese kaarten verlaagd van €99,99 naar €74,99.

Dat is wel eens vaker gebeurd, maar deze keer is er toch iets bijzonders aan de hand. De verkeersinformatie is namelijk ook afgeprijsd: je betaalt geen €24,99 maar €14,99. Wie nog zat te dubben om Navigon’s Traffic Live te activeren kan nu dus mooi de korting meepakken.

Het activeren van de verkeersinformatie gebeurt via een In App Purchase. Je zult dus eerst de applicatie zelf moeten aanschaffen en kunt daarna de verkeersinformatie toevoegen.

De Benelux-versie van Navigon MobileNavigator kost nog wel gewoon €69,99. De actie met de Europa-versie en de verkeersinformatie geldt tot 28 febuari 2010.

Downloaden: Navigon Europa €74,99 (en het momenteel minder aantrekkelijke Navigon Benelux €69,99)
Tipgever: Marc via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2010, 9:15
Categorie Navigatie
Onderwerpen Navigatie, verkeer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.