My T-Mobile 3.0 uitgekomen: alles over je verbruik

My T-Mobile 3.0 voor iPhone en iPad is totaal vernieuwd en heeft een dashboard met de laatste cijfers van tegoed en dataverbruik.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

My T-Mobile 3.0 iPhone iPad belstatusT-Mobile heeft haar belstatusapp volledig vernieuwd. My T-Mobile 3.0 voor de iPhone heeft het achterhaalde icoontjesmenu de deur gewezen en maakte plaats voor een dashboard waarop je persoonlijke nieuws, beltegoed en dataverbruik staan. In de app ligt meer nadruk dan ooit op je verbruiksgeschiedenis. Sessies waarin je veel data verbruikt worden per stuk gelogd en bij elk telefoontje en sms’je zie je met wie die was.

Tenminste, als je de applicatie je contactenlijst van de iPhone laat uitlezen. Dan zie je in de lopende maand niet langer alleen nummers die je hebt gebeld, zoals je al sinds jaar en dag ziet in de verbruiksstatistieken van telecomproviders. Je ziet ook een naam, foto en de lengte van het gesprek of de hoeveelheid verzonden sms’jes.

My T-Mobile verbruik sms bel My T-Mobile verbruik data

De handigste vernieuwing vind je echter op het dashboard waar je de app binnenkomt, dat T-Mobile overzicht noemt. Je ziet er in één oogopslag je resterende verbruik op het gebied van bellen en sms’en en resterend datategoed. Net zoals bij concurrent My Vodafone vormen de cirkels om de data heen een indicatie van hoeveel ruimte je nog hebt in je bundel. Je kan vanuit het overzicht meteen naar je aparte verbruikspagina gaan, waar ook de tegoeden van meer bundels staan. Daar vanuit zoek je ook je gespreks- en datageschiedenis op. Een knop linksboven brengt je altijd naar het menu dat ‘bovenop’ de andere schermen ligt.

My T-Mobile dashboard My T-Mobile hoofdmenu

My T-Mobile verbruiksstatus My T-Mobile facturen

Het bovenliggende menu geeft toegang tot algemene abonnenementgegevens, een overzicht van bundels die je kan toevoegen aan je abonnement, je profielinformatie en een overzichtje van apps die T-Mobile aanraadt. Daartoe behoren bijvoorbeeld Evernote en Runtastic, waarbij je voordeel kan behalen als abonnee.

Het rekeningoverzicht verdient een aparte melding. Daarin kan je in een grafiek zien hoe de kosten van de maanden zich verhouden. Er is helaas geen extra lijn die het beoogde abonnementsbedrag aangeeft, maar de grafiek geeft wel inzicht in de verloop van je goedkope en dure maanden – en of het misschien tijd is voor een ander abonnement.

Downloaden: My T-Mobile (gratis, iPhone, iOS)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 mei 2014, 21:00
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen belstatus, dataverbruik, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.