iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

My Football Manager Online laat je nu spelen in toernooien

De Nederlandse voetbalsimulatie-game My Football Manager Online heeft een update gekregen die het spel voorziet van cups. Je kan nu vrienden uitnodigen om een EK, WK of Champions League voetbal na te spelen.

My Football Manager Online introduceert cupsHet Nederlandse online voetbal-managementspel My Football Manager Online heeft haar beloofde update gekregen die toernooien introduceert in het spel. In het spel kan je tot maximaal 32 andere online-spelers uitnodigen om mee te doen aan een online strijd om het kampioenschap. Dat kan in de toernooivorm van het EK en WK, met groepsfases waarbij de twee beste teams doorgaan, maar ook in een knock-out fase waarin je een verlies het einde betekent. Als je geen zin hebt om een league voor vrienden aan te maken, kan je ook meedoen aan openbare toernooien.

My Football Manager Online screenshotDe Cups vind je in een apart tabblad in de navigatiebalk. Je kan er zoeken naar openbare cups of een nieuwe cup aanmaken en die besloten houden voor vrienden. Het aanmaken is echter een functie van het Premium-pakket, net zoals het aanpassen van je teamlogo en je spelersnamen. Een maand lang Premium kost 79 cent, drie maanden koop je in de app voor 1,59 euro. Alleen de organisator van de groep heeft een Premium-abonnement nodig, waar verder gaan gameplay-voordelen aan verbonden zijn.

Een cup gaat van start zodra die vol zit met het totaal aantal spelers. Te spelen wedstrijden in de nieuwe toernooivorm, zie je ook verschijnen in het overzicht van nieuwe spellen onder de kop Cup Invites.

Er zijn meer vernieuwingen in versie 1.1 van de app. De belangrijkste is dat nieuwe spelers middels een Quick Start Help wegwijs worden gemaakt in het managementspel, waarin elke wedstrijd bestaat uit zes perioden van een virtueel kwartier waarbij de coaches voor aanvang de opstelling, speelwijze en wissels kunnen aanpassen. Eveneens is er een Team Info-scherm met statistieken als je op het logo van een tegenstander drukt.

Lees ook onze uitgebreide impressie van My Football Manager Online die we schreven bij de uitgave van het spel – een dag voordat we het spel uitriepen tot onze Game van de Week.

Downloaden: My Football Manager Online (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2012, 18:28
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerpen nederlandse apps, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.