Mora lanceert Snack App voor iPhone

De Mora Snack App helpt je bij het bestellen van de vette hap in de snackbar. Je vindt een opsomming van snacks en je hebt een Mora Memory-spel om te gebruiken tijdens het wachten.

mora snack appSnackproducent Mora heeft een reclame-app laten maken, waarmee je eenvoudig een bestellijstje kunt maken voor het cafetaria. De app wijst je ook de weg naar een cafetaria in de buurt. Sta je te wachten op je bestelling, dan biedt de app een Mora Memory-spel om de wachttijd door te komen. De snackfabrikant denkt wellicht dat de doorsnee iPhone-gebruiker zelf nog onvoldoende leuke games op de iPhone heeft staan. Met de app kun je makkelijk een bestellijst maken met frites en snacks. Bij elke bestelling voeg je sauzen toe, zodat de curry, ketchup en mayonaise nooit meer door elkaar gaan lopen. Favoriete snacks zet je in een apart lijstje, zodat je in de toekomst sneller kunt bestellen.

De dichtstbijzijnde cafetaria vind je aan de hand van postcode, woonplaats of je gps-locatie. De Snack-app is geschikt voor alle iPhone- en iPod touch-modellen. iOS 3.0 of hoger is vereist.

Downloaden: Mora Snack App (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2010, 21:23
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.