MobileMe Gallery krijgt eerste update: Nederlandse taal en contactfunctie

MobileMe Gallery heeft de eerste update gekregen. MobileMe Gallery 1.1 heeft nu de Nederlandse taal en een contactfunctie om makkelijker te vinden welke vrienden ook foto's op hun MobileMe-account publiceren.

mobileme galleryDe applicatie MobileMe Gallery heeft een eerste update gekregen. In versie 1.1 is het mogelijk om de fotogalerij van vrienden naast die van jezelf te bekijken. De applicatie doorzoekt automatisch je adresboek om te zien of er MobileMe-gebruikers tussen zitten die actief hun fotogalerij beheren. Je kunt daarna aangeven welke je aan je vriendenlijst wilt toevoegen. Eventueel kun je ook handmatig de gebruikersnaam van een vriend invoeren. Ook nieuw in versie 1.1 is dat de Nederlandse taal wordt ondersteund in de interface, naast Chinees, Deens, Fins, Koreaans en diverse andere nieuwe talen. De ontwikkelaars hebben de applicatie ook stabieler gemaakt.

MobileMe Gallery is een applicatie van Apple, waarmee je de foto’s die op je MobileMe-account zijn opgeslagen op de iPhone kunt doorbladeren. Je kunt op basis van fotoalbum de foto’s doorbladeren. Eventueel kun je privéfoto’s beschermen met een wachtwoord. Eerder bekeken foto’s zijn ook offline beschikbaar.

De gratis applicatie is geschikt voor iPods touch en iPhones met OS 3.1 of hoger. Ook heb je een (betaald) MobileMe-account van Apple nodig.

Downloaden: MobileMe Gallery (gratis)

mobileme gallery

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2010, 20:40
Categorie Fotografie en video
Onderwerp mobileme

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.