Mobile In-adapter: maak van je iPhone een gitaar-amp

Mobile In is een accessoire om de gitaar op de iPhone aan te sluiten. Er hoort een gratis app bij. Je kunt allerlei effecten toepassen waar je normaal een map, stompbox of andere apparatuur voor nodig hebt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

line6-mobile-inGitaarfreaks kunnen de nieuwe Mobile In-adapter van Line 6 kopen. Deze sluit je aan op de iPhone of iPad om er vervolgens een gitaar op aan te sluiten. Met de bijbehorende Mobile POD-applicatie op de iPhone kun je traditionele gitaareffecten teweeg brengen, waar je normaalgesproken een versterker, stompbox of andere apparatuur voor nodig hebt. Via de instellingen kun je het gewenste effect teweeg brengen. Bevalt zo’n effect, dan kun je het als preset opslaan. Er zijn maximaal 10.000 van deze presets mogelijk in de app. Een andere mogelijkheid is om een liedje uit je iTunes-bibliotheek op te halen en vervolgnes mee te spelen.

Er is een optie in de app om je gitaar te stemmen aanwezig maar je kunt ook je eigen favoriete gitaar- of muziekapp gebruiken, bijvoorbeeld Garageband op de iPad. De gitaar-input heeft een dynamische range van 110 dB. Binnenkort verkrijgbaar, maar de prijs is nog niet bekendgemaakt.

Meer info: Line 6

mobile in gitaar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2011, 20:03
Categorie Muziek
Onderwerp gitaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.