Korting: 10 afgeprijsde iPad-games voor dit weekend

Gameloft heeft momenteel een boel games in de aanbieding. Een selectie van dure games is momenteel nog maar 79 cent. Ook zijn er andere games met korting te krijgen.

back to school gameloftHet miezert buiten, je hebt geen zin om naar buiten te gaan… Pak je iPad en ga een spelletje doen! Er zijn dit weekend erg veel iPad-games in de aanbieding. We hebben een selectie van 10 stuks die de moeite waard zijn. Vooral bij Gameloft valt veel korting te halen, want zij geven in de Back to School-actie maar liefst games weg voor 79 cent. Ook hebben we een racegame en het betere schiet- en vechtwerk.

  • BackStab: help de Britse mariner Henry Blake om wraak te nemen in deze actiegame. Van €5,49 voor €0,79.
  • Dungeon Hunter 2 HD (zie afbeelding hierboven): het populaire Dungeon Hunter-spel van Gameloft met bijzondere multiplayer-modus. Hooggewaardeerd in de App Store. Van €5,49 voor €0,79.
  • Splinter Cell Conviction HD: kruip in de huid van Sam Fisher, een special agent die de corruptie binnen de organisatie wil bestrijden en tegelijk zijn dochter wil terugvinden. Van €3,99 voor €0,79.
  • Silent Ops: je wordt lid van een geheime organisatie en moet de wereld beschermen tegen de dreigingen van de 21e eeuw. Andere geheime organisaties kunnen het niet aan, maar jij wel. Van €5,49 voor €0,79.

dungeon hunter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2011, 17:44
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.