Mijn Hi uitgebracht voor iPad: dataverbruik checken in app

De iPhone-app Mijn Hi is nu ook uitgebracht voor de iPad en geeft je inzicht in de kosten en inhoud van je abonnementen.

Mijn Hi iPhone iPad dataverbruik checkenHi van telecomprovider KPN heeft haar beltegoed-app ook voor de iPad uitgebracht, als update van de applicatie die al eerder voor de iPhone beschikbaar was. Zo kan je nu op de iPad je verbruiksgegevens bekijken van zowel je telefoonabonnement als je iPad-abonnement. In de applicatie check je MB-verbruik, resterend aantal sms-berichten en beltegoed. Ook zie je een rekeningoverzicht en kan je informatie over je abonnement inzien.

Echt fraai is de applicatie niet. Het is een uitgerekte versie van de iPhone-app zonder verdere visuele aanpassingen, zodat Mijn Hi op de iPad vooral veel wit vlak laat zien. Toch is de menubalk links compact gehouden, met alleen pictogrammen om de vijf segmenten van de app te tonen. Van boven naar onder zie je er je verbruiksgegevens, je rekeningoverzicht, je persoonlijke gegevens, abonnementsinformatie en tenslotte informatie over andere bundels die je vanuit de app kan activeren.

Helaas kan de applicatie nog wel wat vollediger. Zo beperkt het rekeningoverzicht zich tot een lijstje van de laatst betaalde rekeningen en zie je of je die al hebt voldaan. Het bedrag en de datum zijn zichtbaar, maar je kan er niet op drukken om een factuur met specificatie van de kosten te zien.

Om de app te laten werken, heb je een Hi-abonnement nodig en een account op Mijn Hi. Voor het aanmaken van een account, wijst de applicatie je echter door naar de website.

Downloaden: Mijn Hi (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2012, 13:31
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen dataverbruik, mijn hi

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.