Mijn Duik: duiklocaties in Zeeland op een rij

Mijn Duik is een iPhone-app waarin alle duiklocaties in Zeeland staan weergegeven.

Mijn Duik iconMijn Duik is een iPhone-applicatie voor duikers die in Zeeland het water in willen gaan. In de app vind je een overzicht van alle duiklocaties in de provincie, met een omschrijving en kenmerken van iedere plek. Hierdoor kun je zien hoe moeilijk een locatie wordt geacht, hoe diep je kunt duiken en of er bijvoorbeeld restaurants in de buurt zijn. Duik je op een aangegeven locatie, dan kun je gemaakte foto’s uploaden. Hierdoor toon je andere app-gebruikers hoe een plek er uitziet.

Mijn Duik 1Je kunt op twee manieren vanuit de app op zoek naar een locatie. Er is in de eerste instantie een kaart met duiklocaties, waarop je ziet staan waar je allemaal in Zeeland naartoe kunt gaan. Met oranje stippen staan de locaties vermeld, terwijl grijze stippen vulstations aangeven. Druk je op de duikplaatsen-knop linksonder in beeld, dan krijg je ze allemaal in een lijst te zien. Zo zie je minder makkelijk welke duikplekken er bij jou in de buurt zijn, maar je kunt de lijst ook doorzoeken. Dit maakt het makkelijk om op basis van een naam een bepaalde plek op te zoeken.

Ben je van plan om binnenkort ergens een duik te maken, dan kun je dit in de app aangeven. Hierbij vul je in met hoeveel mensen je gaat duiken, wanneer je het water in gaat en waar je precies naartoe wil. Zo kunnen andere duikers zien hoe druk het zal zijn op een bepaalde locatie. Althans, in theorie: andere duikers moeten immers ook de app hebben gebruikt, als je wil weten of ze bij jou in de buurt het water in gaan.

Downloaden: Mijn Duik (gratis, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2012, 22:01
Categorie Sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.