Make It Epic maakt iedere iPhone-video legendarisch

De iPhone-app Make It Epic laat je snel een slowmotion-effect en het nummer 'Chariots on Fire' toevoegen aan een video.

Make It EpicAls de filmindustrie ons de afgelopen jaren één ding heeft geleerd, dan is het dat bijna ieder moment een extra emotionele lading krijgt als je er ‘Chariots on Fire’ (YouTube) bij afspeelt. De iPhone-applicatie Make It Epic zorgt ervoor dat je dit voortaan ook met momenten in je eigen leven kunt doen. Je neemt een video op of plukt er één uit je camerarol, waarna je in de app aangeeft waar de legendarische momentopname uit je leven precies plaatsvond. Dit deel van de video wordt vervolgens in slow motion afgespeeld met het bekende muziekstuk op de achtergrond.

Make It Epic lijkt meer bedoeld voor het maken van een snel geintje dan voor professionele videobewerking. Niet alleen beperkt de app zich maar tot twee bewerkingen, maar het resultaat stottert eigenlijk ook wat. Omdat de iPhone geen hogesnelheidscamera bevat, kunnen de slow motion-segmenten er namelijk niet vloeiend uitzien.

Nadat je een video hebt gemaakt kun je hem vanuit Make It Epic delen op Twitter, Facebook of YouTube. Aan het einde van de video wordt wel een witte banner geplakt, waarin reclame wordt gemaakt voor de iPhone-applicatie. Make It Epic is gemaakt door de Canadese provider Bell, maar kan ook gewoon in de Nederlandse App Store gedownload worden.

Downloaden: Make It Epic (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2012, 20:24
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.