Mailbox voor iPhone voegt landschapsweergave en Gmail-aliassen toe

De mailapp Mailbox heeft een update gekregen en werkt nu in landschapsmodus. Bovendien zijn nu Gmail-aliassen mogelijk.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mailbox-post-itDe populaire e-mailapp Mailbox heeft vannacht een update gekregen. Die zorgt ervoor dat je voortaan ook in landschapsweergave je e-mailberichten kunt lezen op de iPhone en iPod touch. Op de iPad was dat dankzij een recente update al mogelijk. In de update is ook een andere verbetering doorgevoerd voor fanatieke gebruikers van Gmail: je kunt Gmail-aliassen gebruiken. Dat houdt in dat je bij het verzenden ervoor kunt kiezen om namens een ander e-mailadres te versturen.

Dat is bijvoorbeeld handig voor administratieve medewerkers, die e-mailberichten namens hun baas moeten versturen. Bij het opstarten van de vernieuwsde app biedt Mailbox meteen aan of je de nieuwe Gmail-aliasfunctie wilt gebruiken. Je kunt ook later naar het instellingenscherm van Gmail gaan om ze achteraf toe te voegen. Om een alias te kunnen gebruiken moet deze wel geverifieerd in Gmail zijn.

mailbox-landscapeMailbox is sinds februari verkrijgbaar in de App Store, aanvankelijk alleen op de iPhone en later ook op de iPad. De e-mailapp is tegenwoordig eigendom van Dropbox, maar werd vooral bekend door het wachtlijstsysteem dat ze invoerden, vanwege de overweldigende belangstelling bij de introductie van de app. Bovendien is de zoon van Apple-topman Eddy Cue erbij betrokken.

Op termijn komt er ook een desktopversie van Mailbox aan. Alternatieven voor de iPhone-versie van Mailbox zijn Taskbox Mail en Triage.

Downloaden: Mailbox (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2014, 10:24
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.