Madden NFL 2010 vanaf september op de iPhone

Electronic Arts is van plan om in september de game Madden NFL op de iPhone beschikbaar te stellen. In deze game speel je American Football met de 32 teams uit de NFL.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

madden 2010 iphoneElectronic Arts is van plan om in september de game Madden NFL op de iPhone beschikbaar te stellen. In deze game speel je American Football met de 32 teams uit de NFL. Het gaat daarbij niet om fantasieteams, maar om de daadwerkelijke teams met de echte spelersnamen, waarvoor EA een licentie heeft moeten afsluiten. Ook op andere punten is de game aan de actualiteit aangepast. In de game heb je onder andere de optie Action Control Time, waarmee je de snelheid van de wedstrijd kunt aanpassen.

Een andere mogelijkheid is Season Mode, waarbij je een compleet football-seizoen kunt naspelen, inclusief het kopen en verkopen van spelers, statistieken en volledige controle over het speelschema. Op de achtergrond klinkt tijdens het spelen live commentaar van John Madden, Tom Hammond en Cris Collinsworth.

Gameloft heeft ook al een NFL-game voor de iPhone ontwikkeld. Zij hebben ook een officieel gelicenseerde versie, zoals we eerder schreven.

Via: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:52
Categorieën Games, Sport
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.