Logitech maakt verlicht toetsenbord K810 voor Windows én iPad

Logitech heeft een toetsenbord uitgebracht voor Windows 8, iPhone, iPad en Android. Bijzonder is de verlichting en het feit dat je met meerdere apparaten kunt koppelen.

logitech illuminated keyboardAccessoiremaker Logitech heeft een nieuw iPad-toetsenbord uitgebracht. Het is al de zoveelste in een reeks iPad-toetsenborden, die steeds een ander accent hadden: het Solar Keyboard Folio werkte bijvoorbeeld op zonneënergie en het Fold-Up Keyboard was opvouwbaar. Het nieuwste model is een Bluetooth-toetsenbord met verlichting dat je met drie verschillende apparaten kunt koppelen. De verlichting is het grootste pluspunt van Logitech’s nieuwste toetsenbord, dat qua kleurstelling wel past bij de zwarte iPhone 5.

De verlichting wordt geactiveerd door handbewegingen en past zich aan bij de verlichting in de omgeving. Hoe donkerder het is, hoe sterker de verlichting. Loop je weg bij het toetsenbord, dan signaleert het dat er geen handen meer in boven het toetsenbord zweven, zodat de verlichting helemaal kan worden uitgeschakeld om energie te sparen. Kom je weer terug, dan gaat het toetsenbord automatisch aan. Ook bijzonder aan de Logitech K810 is dat het met meerdere apparaten kan koppelen, dankzij een schakelknop. Je kunt het toetsenbord daardoor afwisselend voor je desktop en voor een iPad of iPhone gebruiken. Het toetsenbord is namelijk al helemaal aangepast voor Windows 8 en bevat zelfs speciale knoppen ervoor. De K810 is over een paar weken verkrijgbaar.

logitech bluetooth k810

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2012, 20:10
Categorie Uncategorized
Onderwerpen logitech, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.