Sauna, kapper en massage boeken met Treatwell iPhone-app

Via de Nederlandse iPhone-app Treatwell kan je behandelingen boeken bij beautysalons, kapsalons, sauna's en masseurs.

Treatwell iPhone app beauty boekenIn Nederland konden we met de iPhone al een tijdje tafeltjes bij een restaurant reserveren. Met de release van van het Nederlandse Treatwell, kan je nu ook beautybehandelingen boeken op de iPhone. De gratis app geeft de keuze uit algemene lichaamsbehandelingen, beautysalons, kapsalons, gezichtsbehandelingen, nagelstylisten, spa’s en sauna’s, onthaarexperts en fitness en yoga. De applicatie behoort toe aan de al langer bestaande website.

Op Treatwell.nl is te zien dat je in Nederland op 175 plekken terecht kan voor het ontharen van je benen. En 370 salons zijn bereid tot een gezichtsbehandeling. De applicatie voert Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Utrecht als populaire plaatsen, maar ook daarbuiten moet je een behandeling kunnen reserveren.

Treatwell iPhone dag zoeken Treatwell beautybehandelingen iPhone

Dat gaat eenvoudig in de app die meteen opent met een zoekfunctie. Je sorteert de locatie, behandeling en het verzoek om op een dagdeel vandaag of morgen terecht te komen. Resultaten worden getoond met grote foto’s en een beoordelingscijfer, indien voorhanden. De lijst wordt gesorteerd op afstand, met onderin beeld de mogelijkheid te filteren op populariteit, laatste toevoegingen en prijs. De app scrollt bijzonder soepel voor de grote foto’s die worden gebruikt. Ook een zoekbalk is voorhanden.

Treatwell iPhone massage kiezen Treatwell iPhone kapper afspraak

De meeste salons en kappers zijn voorzien van een foto. Vaak zijn ze ook voorzien van een prijslijst waarop een aantal behandelingen met een tijdsindicatie te zien is. Daarna specificeer je de afspraaktijd en leg je de afspraak vast met mailadres, telefoonnummer en betaalmethode. Je kan inloggen om reserveringen te bekijken en de volgende keer het invulveld te omzeilen. Een account aanmaken kan met e-mailadres of via Facebook, waarbij je zelf bepaalt welke informatie je afgeeft.

Downloaden: Treatwell (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2014, 19:00
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen beauty, preorder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.