Echte schoonheid of lelijke rotkop? Beauty 1.0 zegt het eerlijk

Beauty is een nieuwe applicatie voor de iPhone die op basis van gezichtsanalyse bepaalt of je mooi of lelijk bent. Daarbij wordt gekeken naar de verhoudingen tussen oog, neus en mond en de symmetrie van het gezicht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

beautyBeauty is een nieuwe applicatie voor de iPhone die op basis van gezichtsanalyse bepaalt of je mooi of lelijk bent. Daarbij wordt gekeken naar de verhoudingen tussen oog, neus en mond en de symmetrie van het gezicht. Vooral symmetrie blijkt daarbij erg belangrijk te zijn. Beauty berekent de positie en de proportie van alle onderdelen en presenteert daarna een getal tussen de 0 en 100. Hoe dichter bij de 100, hoe perfecter je gezicht. Beauty kan met een bestaande foto aan de slag, of je kunt een nieuwe foto maken (liefst frontaal).

Wat jammer is aan deze applicatie, is dat het best leuk is om voor de grap eens mee te spelen, maar dat je er al snel op bent uitgekeken. De €1,59 die de applicatie kost is daardoor eigenlijk iets teveel. Tenzij je het leuk vindt om je vrienden of je nieuwe vriend of vriendin voortdurend aan zo’n test te onderwerpen, natuurlijk.

Installeren: Beauty 1.0 (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:54
Categorie Amusement
Onderwerp beauty

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.