Kerstkoopjes in de App Store: 10 iPad-apps met korting

Er zijn tijdens de feestdagen diverse koopjes te vinden in de App Store. Wij geven 10 suggesties voor apps die momenteel in de aanbieding zijn: Sky Safari, Itemizer, Nightstand Central, Papers, Navigon Now, Klok, Inspire Pro en meer.

nightstand ipadTijdens de kerstdagen is de App Store gesloten voor ontwikkelaars. Dat houdt in dat ze geen prijswijzigingen kunnen doorvoeren ook ook geen nieuwe apps kunnen inleveren. Dat geeft ons mooi de tijd om eens wat iPad-appkoopjes te bespreken.

activity monitor touchActivity Monitor Touch (van €1,59 voor €0,79) – Houd batterijduur, geheugengebruik, processen en toestelinformatie in de gaten. Geschikt voor alle iPad-modellen. Universele app.

animoog ipadAnimoog (van €23,99 voor €7,99) – Een nogal flinke korting op een app die normaal erg prijzig is. Met deze synthesizer kun je muziek maken dankzij klassieke Moog-oscillators. Er is sinds kort ook een iPhone-versie.

calpad ipadCalPad (van €7,99 voor €5,49) – Een geavanceerde agenda-app waarmee je meerdere kalenders kunt beheren. Snel afspraken invoeren met de Quick Create-functie. Heeft integratie met Google Maps en de contactenlijst.

inspire proInspire Pro (van €6,99 voor €0,79) – Een app waarmee je schilderijen kunt maken. Inspire Pro simuleert de ervaring van natte olieverf op canvas, zodat je ook kleuren met elkaar kunt mengen.

itemizerItemizer (van €3,99 voor €0,79) – Een app waarmee je een persoonlijke database kunt aanleggen. Zo houd je zicht op al je bezittingen, verzamelingen, voorraden en dergelijke. Ook foto’s en PDF’s toevoegen. Universele app.

clock pro hdKlok (van €2,99 voor €2,39) – Een multifunctionele klok voor de iPad, met alarm, iPod-functie, schaakklok en meer. Handig, omdat de iPad standaard niet een dergelijke klokapp heeft.

navigon nowNavigon Now (van €1,59 voor €0,79) – App waarmee je makkelijk adressen kunt invoeren in Navigon-navigatiesoftware (ook te gebruiken op de iPad). Niet door ons getest op Nederlandse adressen, dus je koopt op eigen risico.

nightstand centralNightstand Central for iPad (van €2,39 voor €0,79) – Nightstand Central is een wekker voor op je nachtkastje (zie foto bovenaan dit artikel). De app maakt je wakker met muziek en heeft een ingebouwde timer, aanpasbare achtergrond, etc.

papersPapers (van €11,99 voor €7,99) – Het Nederlandse bedrijf Mekentosj heeft een veelgeprezen app gemaakt om je wetenschappelijke papers te beheren. Je bladert door honderden artikelen in je bibliotheek en zoekt naar papers van een bepaalde auteur.

skysafari 3SkySafari 3 (van €31,99 voor €23,99) – Een app waarmee je kunt sterrenkijken, met 120.000 sterren, 220 bekende sterrenclusters en meer. Ook te gebruiken in combinatie met het kompas in je iPad, waarbij SkySafari je helpt objecten te herkennen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 december 2011, 18:02
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.