Kakhiel 2.0 voor iPhone: zelf fotostrips met bejaarden maken

Kakhiel 2.0 voor de iPhone laat gebruikers nu zelf ook foto's met tekstballonnen plaatsen, maar helaas bedenk je de tekst niet zelf.

Kakhiel 2.0 iPhoneBejaarden die elkaar te kijk zetten met woorden: het is niet langer voorbehouden aan fotostrip-artiest Kakhiel. Met de ingang van Kakhiel 2.0 voor de iPhone is de applicatie een sociaal netwerkje geworden. Iedereen kan foto’s uploaden en vullen met tekstballonnen, waarna andere gebruikers er een sterrenbeoordeling op kunnen geven. Als je niet alleen maar grapjes over piemels en kale mannen wil zien, kan je ook de foto’s van Kakhiel zelf er nog op naslaan.

Kakhiel 2.0 voor de iPhone heeft helemaal trendy een schuifmenu aan de linkerkant gekregen. Daar zie je de knop naar de gebruikersstrips en de pagina om er zelf een te maken. Maar je ziet er toch zeker ook het nieuwe verdienmodel van het appje. Kakhiel en ontwikkelaar ITnext (eveneens ontwikkelaar van Make that the cat wise) vragen 89 cent voor de toegang tot twee extra onderdelen in de toepassing: de Kakhiel bioscoop en het mega-archief.

Kakhiel 2.0 schuifmenu Kakhiel 2.0 mega-archief

In de Kakhiel bioscoop zie je filmpjes waar een andere voice-over overheen is gezet, zodat de oorspronkelijke video’s uit hun verband worden gerukt. En dan is er het Kakhiel mega-archief: de grootste verzameling van strips die je vindt in de app. Met net als op andere pagina’s rechtsboven natuurlijk de dobbelstenen om een willekeurige grap in beeld te toveren.

Wie verwacht alle creativiteit los te laten op een Kakhiel-strip, komt van een koude kermis thuis. Je kan de tekstballonnen op eigen foto’s niet zelf vullen met tekst, maar moet kiezen uit een standaardarsenaal. Het zou best eens kunnen dat de lol er daardoor snel van af is. Einde, doei.

Downloaden: KAKHIEL (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2013, 12:59
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerp humor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.