Jamie’s Recipes: Jamie Oliver-recepten op de iPad tijdelijk voor de helft

Het iPad-kookboek Jamie's Recipes van de Britse chefkok Jamie Oliver is niet alleen gratis te downloaden, maar laat je aan het begin van het jaar ook de pakketten met recepten erin voor de helft van het geld kopen.

jamie oliver iconDe in-app aankopen van Jamie Oliver’s iPad-applicatie zijn tijdelijk voor de helft van het geld te downloaden. Om het nieuwe jaar met goed eten te beginnen, kosten de uitbreidingen met minstens 10 gerechten en bijbehorend videomateriaal tijdelijk 79 cent in plaats van 1,59 euro. De gratis app bevat van zichzelf al 10 gerechten, maar laat je betalen voor extra pakketten met recepten. Alle recepten zijn verdeeld in een lijst met ingrediënten, een stappenplan en een beschrijving van de acties met foto’s. Ook zijn er video’s om bijzondere technieken toe te lichten.

Bij elk recept kan je aangeven of het voor 2 of 4 personen moet worden gemaakt. Dat geldt zowel voor de standaardrecepten in de gratis app als de vele uitbreidingen die je in de applicatie kan kopen. jamies recipesDe laatst geïntroduceerde receptpakketten bestrijken de afgelopen feestdagen, maar je kan ook nog steeds pakketten als ‘Fresh and Wholesome’, ‘Tasty Tray-Bakes’ en ‘Brilliant Breakfast and Brunch’ downloaden.

Jamie’s Recipes is een universele app en werkt na installatie op de iPad, maar ook op de iPhone en iPod touch. Je kan de in-app aankopen op een tweede apparaat activeren door naar het Menu te gaan, More te drukken, Settings te kiezen en dan ‘Restore purchases’ te activeren.

Downloaden: Jamie’s Recipes (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2012, 13:31
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.