iPhone game-update #10: gamen voor het goede doel, Pocket God-update

iPhone game-update: Spider-Man, Monkey Island, een update voor Pocket God, gamen voor het goede doel en weer de nodige aanbiedingen. Elke dag brengt iPhoneclub jullie op de hoogte van het laatste gamenieuws.

spiderman iphoneEerder op de dag konden we op iPhoneclub al lezen dat de nieuwe update voor Infinity Blade uit is. Daarnaast is er op het gamefront verder zeer weinig gebeurd op deze mooie – maar koude – witte winterdag. SEGA heeft een aantal spelletjes in de aanbieding gegooid, Gameloft prijst zijn Spider-Man game tijdelijk ook even af (naast de al bestaande kortingen) en ook de Monkey Island-games zijn voor een prikkie te koop. Daarnaast heeft Pocket God een update gekregen.

Gamen voor het goede doel

CanabaltTijdens de kerst is het de gewoonte om stil te staan bij de minder bedeelden in deze wereld. Ook game-devs hebben het hart op de goede plaats zitten en hebben de gezamenlijke krachten gebundeld. Speciaal voor de actie Child’s Play Charity hebben ze hun games afgeprijsd tot 79 cent, waarvan een derde van de opbrengst wordt gedoneerd aan deze actie. Child’s Play Charity is een organisatie die (video)spellen en ander speelgoed inzamelt en die weer verspreid onder arme kinderen.

Het gaat om de volgende games, die allen 79 eurocent kosten:

Kortom, verspreid de kerstgedachte en gun jezelf en jonge kinderen plezier door deze games aan te schaffen.

Nog meer aanbiedingen

MonkeyballBij gebrek aan ander heet gamenieuws plaatsen we hier een kort overzichtje van games die vandaag afgeprijsd zijn. Dit zijn onder andere Monkey Island 1 & 2, Spider-Man Total Mayhem, Super Monkey Ball 1 & 2 van SEGA en Final Fantasy van Square-Enix. Hieronder het korte, maar krachtige overzicht:

Pocket God krijgt update

pocket god iphone icoonDe bekende game Pocket God heeft vandaag een update gekregen. Nieuw in deze versie: een Konkey Dong minigame op een apeneiland, een skinpack in Japanse stijl en een skinpack gericht op de feestdagen. Pocket God is een spel waarbij je de baas bent over een eiland. Je beslist zelf of je een barmhartige of wraakzuchtige god bent. Je kunt nieuwe levens scheppen en deze net zo snel weer wegnemen. Pocket God kost €0,79 en is z’n prijs meer dan waard, want er verschijnen regelmatig nieuwe updates.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2010, 21:01
Categorie Games
Onderwerpen canabalt, super monkey ball
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.