iPhone game-update #47: Sonic, Rainbow Six en UFC Undisputed

iPhone Game-update #47: Sonic, Rainbow Six en UFC Undisputed. iPhoneclub houdt je elke dag op de hoogte overde nieuwste gaes voor je idevice.

sega logoEerder vandaag konden we al lezen dat Capcom haar game Street Fighter IV in de aanbieding doet om de slachtoffers van de aardbeving in Japan te steunen. SEGA volgt dat goede voorbeeld door al haar Sonic-games in de aanbieding te doen. Verder hebben we nog een nieuwe Rainbow Six-trailer voor je en nieuws rondom de vechtgame UFC Undisputed.

Steun Japan met SEGA en Sonic

sonicDit bericht behoeft eigenlijk weinig toelichting. Het Japanse bedrijf SEGA voelt mee met haar landgenoten en wil iets terug doen. Dit doet het bedrijf door een aantal games af te prijzen en de opbrengsten van die games te schenken aan de slachtoffers van de aardbeving in Japan. Het gaat hier om de volgende Sonic-games:

Rainbow Six Vanguard met interactieve trailer

rainbow sixOver twee dagen zal Rainbow Six Vanguard dan eindelijk voor de iPhone uitkomen. In het spel ben je lid van een speciale eenheid die terroristische groeperingen moet stoppen. Dit gebeurt middels stealth- en sluiptechnieken. Wie echt niet meer kan wachten tot de release van het spel, moet zeker even de onderstaande trailer bekijken. Dat is namelijk een interactieve trailer waarin je jezelf een klein beetje in de game kan wanen. Let wel, de trailer werkt alleen correct als je hem op een PC of Mac bekijkt.

UFC Undisputed krijgt update

ufc undisputedTHQ staat niet bekend als een grote speler op de iPhone-gamemarkt, maar met UFC Undisputed 2010 hebben ze een prima vechtgame neer weten te zetten. THQ vindt het nu tijd dat een groter publiek met de game aan de gang gaat, dus is de game afgeprijsd. Daarnaast heeft de game een update gekregen, waarin een aantal bugs verholpen zijn en vijf nieuwe vechters zijn toegevoegd. Hou jij van realistische en keiharde vechtgames, dan moet je deze game zeker even aanschaffen.

Downloaden: UFC Undisputed 2010 (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2011, 21:34
Categorie Games
Onderwerp gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.