Doodle Jump komt naar de iPad

Doodle Jump zal binnenkort ook op de iPad verkrijgbaar zijn. De game wordt aangepast voor de iPad en krijgt extra content op dit platform.

doodle jump ipadDoodle Jump is een van de populairste games op de iPhone. Vandaag maakte ontwikkelaar Lima Sky bekend dat er maar liefst 10 miljoen downloads zijn geteld. Het gaat daarbij om mensen die de game daadwerkelijk via de App Store aanschaften, dus betaalde downloads. Een iPad-versie van Doodle Jump is er nog niet, maar daar wordt hard aan gewerkt. Lima Sky heeft laten weten dat ze de game gaan aanpassen voor de iPad en dat er compleet nieuwe content zal worden toegevoegd. In Doodle Jump moet je een mannetje steeds een niveau hoger laten springen, waarbij je onderweg power-ups tegenkomt.

Het gaat hierbij om jet packs, propellorhoedjes en raketten waarmee je extra snel omhoog kunt schieten. De iPhone-game speelt zich af in 8 werelden en bevat 3 geheime easter eggs. Het blijft overigens niet bij een iPad-game, want de makers willen ook een multiplayer-update voor de iPhone uitbrengen en aan de slag gaan met een Doodle Jump-game voor XBLA Kinect. Daarnaast hebben ze kantoorwaren met Doodle Jump-opdruk uitgebracht, hebben ze Doodle Jump-knuffeldieren in ontwikkeling en is er een Doodle Jump-stripboek in de maak. Lima Sky verwacht dat dit jaar het meest succesvol wordt, als een van de meest bekende franchises op de mobiel.

Wie de game wil leren kennen kan in de voetsporen van 10 miljoen anderen treden en de iPhone-versie aanschaffen: Doodle Jump (€0,79).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2011, 21:21
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.