iPhone-app van thrillerschrijfster Karin Slaughter vandaag gratis

De iPhone-app van Karin Slaughter is vandaag gratis te downloaden, waarbij er momenteel een leuke actie voor lezers van iPhoneclub aan is gekoppeld. De app bevat twee korte verhalen, om kennis te maken met het werk van deze Amerikaanse thrillerschrijfster. Smaakt die kennismaking naar meer, dan vind je in de app een overzicht van alle […]

karin slaughter iphone appDe iPhone-app van Karin Slaughter is vandaag gratis te downloaden, waarbij er momenteel een leuke actie voor lezers van iPhoneclub aan is gekoppeld. De app bevat twee korte verhalen, om kennis te maken met het werk van deze Amerikaanse thrillerschrijfster. Smaakt die kennismaking naar meer, dan vind je in de app een overzicht van alle boeken van Karin Slaughter, waarbij je steeds de eerste hoofdstukken kunt lezen. De volledige versies van de boeken zijn vervolgens aan te schaffen via de iBookstore, ook in de Nederlandstalige versies. In navolging van Karin’s petcontest kunnen bezoekers van iPhoneclub meedoen aan een prijsvraag via de app, waarmee je het boek ‘Genadeloos’ kunt winnen.


In de Karin Slaughter-app worden regelmatig acties georganiseerd waarmee je iBooks kunt winnen. Speciaal voor iPhoneclub loopt er nu een prijsvraag binnen de app. Wat moet je doen? Stuur een foto in van jouw (zwarte) kat via het feedbackformulier, die je kunt vinden onder de knop ‘Links’. De actie loopt van vrijdag 13 juli tot 3 augustus 2012. Daarna wordt meteen de winnaar getrokken, die het boek Genadeloos krijgt.

karin slaughter appDe Karin Slaughter-app is ook na de prijsvraag nog te gebruiken. Het houdt je op de hoogte van het laatste nieuws rond deze auteur, met een overzicht van al haar boeken, haar favoriete muziek en films en andere persoonlijke aanbevelingen zoals recepten. Regelmatig zijn er kortingen op boektitels, die alleen via de app aangekondigd worden. Nieuwe foto’s en video’s, acties en andere informatie houden de app actueel.

Karin Slaughter (1971) werd bekend door de Grant County-serie, waarin kinderarts Sara Linton verwikkeld raakt in allerlei moordzaken. Daarnaast schreef ze thrillers als ‘Triptiek’ en ‘Versplinterd’. In Nederland worden de boeken uitgebracht door uitgeverij Cargo.

Downloaden: Karin Slaughter (tijdelijk gratis, normaal €2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.