Installer 3.11 introduceert selectief bijwerken repositories

Installer 3.11 biedt weer een aantal handige nieuwe functies. De belangrijkste verbetering is de mogelijkheid om nu per repo aan te geven of je deze wilt updaten.

Nieuwe update Installer beschikbaarSinds vanavond is er een nieuwe versie van Installer beschikbaar. Versie 3.11 biedt weer een aantal zeer handige nieuwe features, waaronder de mogelijkheid om nu ook per repository te kunnen updaten in plaats van de volledige lijst van alle geconfigureerde repo’s. Daarnaast kan de eerder geïntroduceerde zoekfunctie nu ook bij de optie Uninstall worden gebruikt. De samenwerking tussen Nullriver – de originele bedenker van Installer – en RipDev – onder meer bekend van Kate (voormalig CaterPillar) – lijkt een goede beslissing gezien de vele, soms broodnodige, verbeteringen die nu uitkomen.


Zoals gezegd is de belangrijkste verbetering de mogelijkheid om nu per repository aan te geven of je deze wilt updaten, in plaats van de meer algemene optie Refresh die alle repositories controleert op nieuwe of bijgewerkte applicaties. Je vindt deze optie door in Installer op Sources te klikken, de gewenste repo aan te tikken en vervolgens onderaan op ‘Refresh Now’ te gebruiken. Individuele repositories hebben nu ook een eigen ‘More Info’, zoals dat al eerder bij de individuele applicaties het geval was.

Een andere welkome update is dat je na het installeren van applicaties niet meer ‘teruggegooid’ wordt naar het ‘Slide To Unlock’-scherm, maar gewoon naar het Springboard. De totale lijst van wijzigingen in Installer 3.11 is als volgt:

  • Ability to refresh one source at a time
  • Soft reboot after Install/Uninstall without going to lock screen
  • Search for apps to uninstall
  • Repo’s cache will no longer be saved locally
  • Save .zip files to the local Repo ~/Media/Installer

Via: MyTriniPhone.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2008, 23:50
Categorie Diensten
Onderwerpen installer, nullriver, repository, ripdev, springboard, unlock
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.