iNetMania: Monopoly voor internetondernemers

iNetMania is een game waarmee je kunt bewijzen dat je een succesvolle internetondernemer bent. In het Monopoly-achtige spel moet je dobbelen en proberen om zoveel mogelijk met je website te verdienen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

inetmaniaDankzij Twitter kwam ik op het spoor van een pas uitgebrachte game, die liefhebbers van Monopoly zal aanspreken: iNetMania. Op het eerste gezicht lijkt het een bekend bordspel waarbij je straten en hotels moet veroveren. Maar iNetMania is bedoeld om te testen of je geschikt bent als internetondernemer. Je moet je eigen internetbedrijf van de grond af opbouwen en zorgen dat de traffic gaandeweg toeneemt.

Ondertussen krijg je te maken met problemen uit het echte leven van de websitebeheerder. Het spel is afgeleid van een game die ontwikkelaar TechPad Productions al eerder maakte, met de naam ServerMania.

In de game kun je met maximaal drie andere spelers (menselijk of AI) aan de slag gaan om de meest succesvolle website op te bouwen, met het hoogste aantal bezoekers. Je begint met iets, krijgt onderweg te maken met pieken en dalen (Spikes en Slumps), zorgt dat de bezoekersstroom zich ook in klinkende munt omzet totdat uiteindelijk de speler met de grootste berg geld de game wint.

De ontwikkelaars brachten eerder de volgende trailer uit:

Dobbelen doe je met een dobbelsteen die zich in een soort transparante koker bevindt. Tijdens het spelen kun je drie spelstukken unlocken, die je in de game verder kunnen brengen.

Hieronder een video van de gameplay:

Installeren: iNetMania (€2,39)
Meer info: iNetManiaGame.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:37
Categorie Games
Onderwerpen game, Internet, iPhoneclub, ondernemers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.