iBelstatus voor iPhone: nieuwe belstatus-app voor T-Mobile Nederland

iBelstatus is een nieuwe Nederlandse app waarmee je je belstatus van T-Mobile kunt bijhouden. De app zou sneller zijn dan de bestaande Belstatus-app.

ibelstatus iconEr is een nieuwe belstatus-applicatie in de App Store verschenen, bedoeld voor mensen met een T-Mobile-abonnement. iBelstatus toont het aantal resterende bel-minuten en sms’jes en de overige kosten die je hebt gemaakt. Het verschil met de al bestaande app Belstatus is dat deze nieuwe app veel sneller zou moeten zijn. Je kunt meerdere T-Mobile-accounts toevoegen en de app met een wachtwoord beveiligen, zodat anderen niet je belgedrag in de gaten kunnen houden.

Eventueel kun je de belstatus-waarde laten weergeven in het app-icoontje. Dat icoontje met een soort klappersymbool lijkt overigens wel wat op het icoontje van de eerder verschenen Belstatus-app. iBelstatus werkt met de volgende abonnementen: Flex, iPhone/iPlan, Relax en Voordeelsim. Je hebt een account op t-mobile.nl nodig en de werking van de app is uiteraard afhankelijk van de juiste werking van deze site.

iBelstatus werkt niet met zakelijke abonnementen en werkt ook niet met prepaid/beltegoed. Later deze week geeft de ontwikkelaar van deze app meerdere promocodes weg via iPhoneclub; we zullen daar tijdig melding van maken.

Downloaden: iBelstatus (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2011, 13:01
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen belstatus, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.