iBelstatus iPhone-app tijdelijk gratis te downloaden

De Nederlandse applicatie iBelstatus is tijdelijk gratis te downloaden uit de App Store. Met iBelstatus volg je je belkosten van T-Mobile.

ibelstatus iconDe makers van de app iBelstatus hebben besloten om de app tijdelijk gratis te maken. iBelstatus is een applicatie waarmee je als klant van T-Mobile je huidige belstatus kunt bekijken. Je ziet het aantal resterende belminuten en sms’jes en kunt overige kosten bekijken.

ibelstatus iphoneiBelstatus kan een onbeperkt aantal accounts aan en kan zelfs de belstatuswaarde weergeven in het app-icoon, zodat je de applicatie niet eens hoeft te openen. De app werkt met Flex-, Relax-, iPhone- en Voordeelsim-abonnementen van T-Mobile, behalve bij zakelijke abonnementen.

Om te voorkomen dat anderen je belstatus kunnen raadpegen is het ook mogelijk om een wachtwoord in te stellen. De app is niet door T-Mobile gemaakt en kost normaal €0,79. Wie liever toch geld uitgeeft, kan ook de iets bekendere app Belstatus (€0,79) aanschaffen.

In mei 2010 verscheen er al eens een applicatie met de naam iBelstatus, maar die heeft intussen de naam gewijzigd in Belstatus Plus en is gratis geworden. De nieuwe app iBelstatus waar we in dit artikel aandacht hebben besteed, bestaat sinds half januari en is door een andere ontwikkelaar gemaakt.

Downloaden: iBelstatus (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2011, 15:03
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen belstatus, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.