iBelstatus voor iPhone: belstatus-app voor meerdere accounts

iBelstatus is een nieuwe Nederlandse applicatie waarmee je je T-Mobile belstatus kunt opvragen. De applicatie ondersteunt meerdere accounts bij T-Mobile.

ibelstatusMocht je niet genoeg hebben aan de Belstatus-applicatie die al sinds maart 2009 in de App Store-verkrijgbaar is, dan is er nu een alternatief: iBelstatus. Deze applicatie is alleen geschikt voor het opvragen van de belstatus van T-Mobile en heeft als bijzonderheid dat het meerdere accounts ondersteunt. Je kunt dus niet alleen je eigen account, maar ook die van je partner, kinderen en anderen in de gaten houden. iBelstatus haalt de actuele gegevens automatisch op bij het opstarten. Daarnaast er een knop om handmatig te verversen.


iBelstatus toont het beltegoed en het sms-tegoed per dag. Je krijgt de laatste factuurinformatie te zien, inclusief het nog openstaande bedrag en de ingangsdatum van je contract. Je kunt eventueel ook zien welke aanvullende bundels je hebt afgesloten. iBelstatus werkt alleen met abonnementen van T-Mobile en bovendien alleen met abonnementen voor consumenten (dus geen zakelijke abonnementen). Dat geldt trouwens ook voor Belstatus.

ibelstatus

iBelstatus kost net als Belstatus €0,79. Bij beide applicaties ben je afhankelijk van de juiste werking van de belstatusdienst op de T-Mobile-website. Welke van de twee apps het best bij jou past, zal vooral afhangen van de vraag of je meerdere T-Mobile-abonnementen wilt beheren. Wel vinden wij het design van Belstatus beter verzorgd.

Ontwikkeling Rengi Rengi maakte eerder al de applicatie Perron, waarmee je vertrektijden van treinen kunt opvragen.

Downloaden: iBelstatus (€0,79)
Alternatief: Belstatus (ook €0,79)

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.