iA Writer krijgt update met nieuw icoon en bugfixes

iA Writer heeft een update gekregen naar versie 1.3. iA Writer is een app waarmee je geconcentreerd aan een tekst kunt werken, omdat alle afleiding zoveel mogelijk achterwege is gelaten. Deze update brengt verbeteringen in de interface en diverse bugfixes, zoals bij het synchroniseren met Dropbox. Een minder positieve ontwikkeling is dat de app een […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

writer ipad iconsiA Writer heeft een update gekregen naar versie 1.3. iA Writer is een app waarmee je geconcentreerd aan een tekst kunt werken, omdat alle afleiding zoveel mogelijk achterwege is gelaten. Deze update brengt verbeteringen in de interface en diverse bugfixes, zoals bij het synchroniseren met Dropbox. Een minder positieve ontwikkeling is dat de app een nieuw icoontje heeft gekregen, dat er nogal nietszeggend uitziet.

ia writer ipadLinks zie je het oude zwarte iPad-icoontje, in het midden het nieuwe icoon met alleen een streepje. Het icoontje rechts hoort bij de Mac-versie, waarbij nog wel de naam van de app duidelijk leesbaar is. De update brengt verder ondersteuning voor toetsenborden in het Duits, Frans, Spaans, Russisch, Portugees, Italiaans en Engels met zich mee. iA Writer van Information Architects kan bestanden meteen importeren vanuit e-mail, Dropbox en iTunes Bestandsdeling. Er is extra aandacht besteed aan de typografie, dankzij de samenwerking met typografie-experts en interfacedesigners.

Downloaden: iA Writer (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:50
Categorie Productiviteit
Onderwerpen game, gameconsole, tekstverwerker, wii, writer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.