Hipstamatic Oggl voor iPhone: pushnotificaties en vrienden vinden

Fotofilter-app Hipstamatic Oggl voor iPhone geeft je voortaan notificaties als jouw foto's op andere netwerken reacties of likes ontvangen.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Hipstamatic OggleFotofilter-app Hipstamatic Oggl heeft een update gekregen, met een strakker iOS 7 uiterlijk en een aantal nieuwe functies. Zo kun je voortaan pushnotificaties ontvangen als foto’s die je op andere netwerken hebt geplaatst daar reacties of likes ontvangen. Ook kan je voortaan instellen welk type notificaties je van Hipstamatic Oggl wilt ontvangen. Daarbij kun je notificaties voor verschillende situaties aan- of uitzetten: wanneer iemand je foto leuk vindt, wanneer het hipstamatic team je foto cureert, wanneer je een nieuwe volger hebt en wanneer je reacties in andere netwerken krijgt.

Ook nieuw: je kunt voortaan Oggl-vrienden op Instagram, Twitter, Facebook en in je adresboek vinden. Hipstamatic Oggl presenteert zich graag als hét alternatief voor Instagram, en geeft gebruikers de mogelijkheid om de gekochte lens- en filterpakketten van de originele Hipstamatic-app –Hipstamatic Classic– te importeren. Hipstamatic Oggl wordt sinds het verschijnen in de App Store al aardig uitgebreid, maar tot voor kort ontbrak vreemd genoeg één wezenlijke functie: het was niet mogelijk om eerder gemaakte foto’s uit je filmrol in Oggl te importeren, zodat je ze vanaf daar van een filter kon voorzien en delen. In augustus voegde een update deze optie eindelijk toe, en in juni werd de app Nederlandstalig.

De vernieuwde app bevat ook een oplossing voor een bug die problemen gaf bij het importeren van filters en lenzen uit de oorspronkelijke Hipstamatic app onder iOS 7. Deze bugfix vereist wel de nieuwste versie van Hipstamatic Classic. Oggl is een gratis app, maar je moet wel abonnementsgeld betalen om de app optimaal te kunnen gebruiken. Een jaar Oggl kost je €8,99, maar je kunt ook kiezen voor drie maanden voor €2,69.

Downloaden: Hipstamatic Oggl (gratis, iPhone, iOS 6.0)

Hipstamic etenoggle tijdlijn

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 0:26
Categorie Fotografie en video
Onderwerp pushberichten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.