Hipstamatic 210 voor iPhone bevat nieuwe Buckhorst-lens

Hipstamatic heeft een update gekregen naar versie 210 met een nieuwe Buckhorst H1-lens en een betaalde Bondi Hipstapak met Ben Watts-lens. Ook is het aantal foto's in een Stack niet meer beperkt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hipstamaticDe foto-applicatie Hipstamatic heeft een update gekregen met versienummer 210. Deze versie bevat een nieuwe gratis lens met de naam Buckhorst H1. Buckhorst H1 geeft je foto’s weer een heel ander effect (hier zijn twee voorbeelden). Daarnaast kun je als in app-aankoop het Bondi HipstaPak kopen, met daarin de Ben Watts lens. Deze zal alleen beschikbaar zijn tot september en verdwijnt daarna weer uit de app. De ontwikkelaar heeft nog meer functies toegevoegd, zoals delen van foto’s via Twitter, waarbij de foto’s worden gehost bij Hipstamatic zelf.

Ook nieuw is de pinch-to-enlarge-viewfinder, zodat je makkelijker kunt zien waar je op aan het focussen bent. De viewfinder van Hipstamatic is relatief klein, dus dit zal voor veel gebruikers een welkome aanvulling zijn. Er zijn ook push notificaties als er nieuwe FreePaks beschikbaar zijn gekomen, of wanneer er wedstrijden of andere belangrijke mededelingen vanuit Hipstamatic zijn.

hipstamatic bondi

Het onderdeel Recent Prints is volledig herschreven in deze versie van de app. Nog een andere postieve verbetering: er zit geen maximum meer aan het aantal foto’s dat je in een Stack kunt opnemen. Voorheen kon je maar 9 foto’s per Stack opslaan, wat nogal lastig was als je meerdere foto’s tegelijk wilde uploaden naar bijvoorbeeld Facebook. De ontwikkelaar heeft tenslotte nog de mogelijkheid toegevoegd om gedrukte foto’s te bestellen via Hipstamart, meteen vanuit de app.

Downloaden: Hipstamatic (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2011, 20:45
Categorie Fotografie en video
Onderwerp hipstamatic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.