Hay Day voor iPhone en iPad: vis vangen, verzamelen en verkopen

Hay Day voor de iPhone en iPad heeft een grote update gekregen waarna je kan vissen in een vijver, met wel 30 vissoorten.

Hay Day Vissen iPhone iPadDe populaire boerderijsimulatie Hay Day heeft naar zeggen van ontwikkelaar Supercell de grootste update ooit gekregen. “We zouden het zelfs een ‘upgrade’ kunnen noemen”, staat trots in te lezen in de omschrijving van de nieuwste update. De meest in het oog springende verandering is dat je nu ook buiten de boerderij kan komen. Je kan de boot nemen om over de rivier te varen en koers te zetten naar Agnus de visser, waarbij je een hengeltje kan uitwerpen en kan gaan vissen. Hay Day zou Hay Day niet zijn als daar niet allemaal gevolgen aan verbonden waren.

Het vissen is een anders-dan-anders onderdeel in het spel. Het is namelijk een volledige minigame waarin je met je vinger over het water beweegt om vissen aan de haak te slaan. In totaal zijn er dertig vissen om te verzamelen, met de goudforel als absoluut kroonjuweel. Het komt je echter niet allemaal zomaar aanzwemmen: je dient eerst het gebied uit te breiden met de voorwerpen die je ook op de boerderij vindt.

Je voortgang van de visserij wordt bijgehouden in een plakbloek, maar interessanter is misschien nog dat je diamanten krijgt voor elke vis die je aan de haak slaat. Vang je geen nieuwe soort voor diamanten: geen probleem. Dan kan je ze ook gebruiken voor visstaartjes en visburgers die je weer kan verkopen. En dan noemt Supercell het nieuwe onderdeel in de App Store ‘voor de ontspanning’. Nou, mooi niet. Het is weer werken geblazen.

Verder heeft Hay Day 1.10.77 voor de iPhone en iPad bugfixes doorgevoerd voor de vriendenlijst en verloren voorwerpen en voortgang, en kan je nieuwe teksten op de bedankbriefjes lezen. Die zijn geselecteerd in een wedstrijd op het officiële forum van het spel.

Downloaden: Hay Day (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2013, 17:30
Categorie Games
Onderwerp hay day

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.