Gratis Iers leren met een iPhone-taalcursus van Byki

Byki gaat een gratis taalcursus Iers beschikbaar stellen op St. Patrick's Day. De applicatie is alleen op 17 maart gratis te downloaden, daarna betaal je $8 of $10.

byki irishByki is een bedrijf dat taalcursussen voor de iPhone uitbrengt. Ze zijn er in het Chinees, Japans, Portugees, Spaans, Russisch, Frans of Duits en kosten $7,99 of $9,99 per stuk. Maar voor St. Patricks Day, dat dit jaar op 17 maart valt, gaan ze een speciale actie organiseren: de taalcursus Iers is die dag helemaal gratis. Daarna zal de gids voor de normale prijs verkrijgbaar zijn.

Je betaalt $7,99 voor de eerste 30 dagen en $9,99 voor een eindeloze licentie. Byki leert je meer dan 1.000 nuttige woorden en zinnen via een zelf ontwikkeld driestaps proces.

De uitspraak kun je oefenen met hulp van een native speaker, er is een quiz om je kennis te testen en je kunt woordjes opzoeken waarvan je de betekenis niet weet. Byki beweert dat het belangrijkste is bij een nieuwe taal, dat je snel een basis hebt waarmee je je verstaanbaar kunt maken. De applicatie leert je die basiswoordenschat aan in drie stappen.

1. Je krijgt een introductie op wat je gaat leren.
2. Je leert geschreven en gesproken vormen van elk woord te herkennen.
3. Daarna leer je het vreemde woord zelf uit te spreken.

De applicatie herkent welke woorden je snel leert en besteedt meer aandacht aan woorden die meer moeite opleveren. Of Iers nu de meest handige taal is om te leren? Hier in ieder geval een lijstje om een indruk te krijgen wat je gaat leren:

byki irishHoe gaat het met jou?
Conas ata tu?

Ik wil graag een bier
Ba mhaith liom beior

Gezondheid en rijkdom! (bij het proosten)
Sláinte agus táinte!

Het ga je goed (een lang leven toegewenst)
Saol fada chugat

Meer info: Byki

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2009, 13:57
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.