Free WiFi zoekt de dichtstbijzijnde gratis hotspots op je iPhone

De Nederlandse ontwikkelaar Makayama heeft een nieuwe iPhone-applicatie uitgebracht: Free WiFi. Hiermee krijg je op 20.000 locaties over de hele wereld toegang tot de hotspots van T-Mobile, Hotspotr en Free-Hotspot.com.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

free wifiDe Nederlandse ontwikkelaar Makayama heeft een nieuwe iPhone-applicatie uitgebracht: Free WiFi. Hiermee krijg je op 20.000 locaties over de hele wereld toegang tot de hotspots van T-Mobile, Hotspotr en Free-Hotspot.com. De applicatie kijkt aan de hand van je gps-coördinaten welke hotspotlocaties in de buurt zijn. Het handige daarvan is dat de gegevens offline beschikbaar zijn, zodat je niet hoeft te roamen als je in het buitenland op zoek bent naar een hotspot. De hotspots bevinden zich in 5.900 steden in 64 landen. Free WiFi is ook handig in eigen land, om de hotspots van T-Mobile te vinden.

Als je een iPhone-abonnement van T-Mobile hebt, mag je gratis gebruikmaken van de hotspots van T-Mobile en die van KPN. Omdat die vaak lastig te vinden zijn kun je met de applicatie de dichtstbijzijnde hotspot zoeken van de 1.400 locaties in Nederland. Buiten Nederland nog eens 18.000 locaties beschikbaar, die zich bevinden in hotels, café’s, fastfood-restaurants, bibliotheken en dergelijke. Free WiFi toont een routebeschrijving en aanvullende informatie, zoals adres, telefoonnummer en website.

Installeren: Free WiFi (2,39 euro)

Meer info over het gebruik van T-Mobile hotspots: bij T-Mobile en iPhoneclub: iPhone 3G en T-Mobile hotspots: hoe werkt dat eigenlijk?
free wifi

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 3:31
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.