Grafische kaart overklokken met MSI Afterburner voor iPhone

MSI heeft een gratis Afterburner-app voor de iPhone uitgebracht, waarmee je de grafische kaart van je pc kunt overklokken. Je doet dit door via Wi-Fi verbinding te leggen met het moederbord.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

afterburner-iosMSI heeft een iPhone-app uitgebracht, waarmee je de grafische kaart van je Windows-pc kunt overklokken. De app is vooral voor gamers interessant. De MSI Afterburner-app voor de iPhone zorgt ervoor dat via Wi-Fi verbinding wordt gemaakt met je moederbord en de Afterburner-software op de pc. Daarna kun je de GPU, shader en snelheid van de geheugenklok aanpassen. Ook het voltage en de performance van de kaart komen in beeld. Met schuifjes verander je de instellingen. De MSI Afterburner-app werkt volgens de maker op alle pc’s vanaf Windows XP, maar is vooral toegesneden op de grafische kaarten van MSI zelf.

De app is universeel en dus ook geschikt voor de iPad. Op het grotere scherm van de iPad zijn de schuifknoppen wat langer, waardoor je met meer precisie de waardes kunt instellen. Om te kunnen gebruiken moet je op de pc wel versie 2.1.0 van de Afterburner-tool geïnstalleerd hebben. Vervolgens ga je naar de App Store om de MSI Afterburner-app op je iPhone te installeren. MSI heeft de app laten ontwikkelen door de bekende programmeur Nick Connors. Een soortgelijke app voor Android was er al.

Downloaden: MSI Afterburner (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 0:14
Categorie Diensten
Onderwerpen grafisch, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.