Nederlandse game Rocket Riot HD in de App Store verschenen

De Nederlandse actiegame Rocket Riot is in de App Store verschenen. In dit spel schiet je door grote, gepixeleerde levels heen om Blockbeard te verslaan. Eerder verscheen het spel op de Xbox 360.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Rocket RiotSlechts twee dagen na de aankondiging van Rocket Riot HD is het spel al in de App Store te vinden. In dit Nederlandse actiespel bestuur je een mensvormige raket, die zich een weg baant door levels die gevuld zijn met gigantische pixels. Ondertussen probeer je de tegenstanders uit te schakelen. De game verscheen eerder al op de Xbox 360 als downloadbare titel. De multiplayer-modus uit het origineel lijkt te ontbreken uit de iPhone-versie.

In Rocket Riot loop je niet door levels, maar zweef je juist. Je trekt er in een campagne van 48 levels op uit om de piraat Blockbeard te verslaan. Ondertussen moet je met behulp van een bazooka en een aantal power-ups vijanden in je pad opblazen. Levels bestaan uit grote pixels, die uit elkaar blazen wanneer je een hap uit de muur schiet. De visuele stijl van de personages zorgt voor een melige spelsfeer.

De multiplayer-modus, één van de sterke segmenten van de Xbox-versie, is niet in de iPhone-versie van het spel aanwezig. Ontwikkelaar Codeglue verklaart tegenover iPhoneclub dat deze voor latere updates ook nog niet op de planning staat. “Het hangt er eventjes van af hoe goed Rocket Riot het in de App Store zal doen.”

Rocket Riot HD is een universele app, wat betekent dat hij op zowel de iPhone als iPad op volle resolutie te spelen is. De game is om de lancering te vieren tijdelijk goedkoop.

Downloaden:Rocket Riot HD (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2011, 13:12
Categorieën Games, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.